Salut, educació y família per a tots els infants 
 
 
  
Qui som KUSI WARMA?  
 
 L' Associació KUSI WARMA- Perú és un organisme no governamental sense finalitat de lucre (ONG) que treballa  amb els infants més pobres amb l'obus, millorant alhora el seu entorn social més proper.  
 
 
Durant 25 anys, TERRE DES HOMMES ha sigut l'executora i gestora directa d'aquests programes d'ajudes a la infantesa. Ara, degut als canvis en l'estructura dels programes al Tercer Món, aquesta funció ha estat transferida a KUSI WARMA, i TERRE DES HOMMES roman com a consellera i finançadora parcial. Aquest traspàs comporta una important recerca de fons per part de KUSI WARMA per tal  de poder continuar aquesta tasca en un país on les desigualtats són cada dia més grans. Així KUSI WARMA s'ha constituït en una associació també a l'Estat Espanyol amb seu a Catalunya.  
     
    
Els programes de KUSI WARMA-Perú  
 
 
 KUSI WARMA, ONG sense vinculacions ni interessos de tipus polític o religiós, ajuda de forma integral als infants peruans més desfavorits, especialment els que tenen problemes de salut recuperables o greus problemes socials. L'Associació té sis programes que beneficien uns dos mil nens de la Gran Lima, Chimbote, Adahuaylas i altres regions.  
 
 
 
 

Ens voleu ajudar o voleu més informació?  
 

Podeu escriure'ns o bé visitar-nos a...  
Associació KUSI WARMA 
Casa de la Solidaritat 
c/ Vistalegre, 15 
08001 Barcelona 
Tel./Fax: 93 443 43 92 
e-mail: casasoli@pangea.org 
Compte bancari:  "La Caixa"  2100/0863/24/0200382832