Xerrada: Com acollir un camp de treball?

Data: 
dijous, 27 novembre, 2014 - 18:00 a 20:00
Lloc: 
c/ Tàpies, 1-3

El 27 de Novembre a les 18h realitzem una xerrada a la seu de Fede.cat sobre com organitzar un camp de treball! Ets una entitat i necessites voluntaris per tirar endavant el teu projecte? Creus que vincular joves d'arreu del món pot donar un valor afegit a la teva associació? Necessites un cop de mà per fer una activitat puntual? Un camp de voluntariat, o camp de treball, és un projecte de feina comunitària dut a terme per un grup d'entre 5 i 24 voluntaris i voluntàries de diferents nacionalitats durant un període entre 1 i 3 setmanes. Aquesta feina ha de servir per donar suport a projectes locals impulsats per entitats, és a dir, ha de ser un voluntariat que ajudi a aquestes associacions a dur a terme els seus objectius.

La nostra tasca com a SCI Catalunya és facilitar l'acolliment del camp de voluntariat a aquestes entitats, a la vegada que ens encarreguem de buscar i assegurar als voluntaris i voluntàries i al coordinador del camp. 

Com a SCI Catalunya ens agradaria augmentar el nombre de camps de voluntariat arreu dels Països Catalans, ja que creiem que és una forma d'enfortir el teixit social i associatiu.

  És per aquest motiu que el proper 27 de Novembre durem a terme una xerrada on explicarem Com Acollir un Camp. L'objectiu és donar tota la informació i recursos necessaris per tal de facilitar al màxim que les entitats puguin promoure camps de voluntariat, a la vegada que també compartirem experiències d'altres promotors.

Si esteu interessats o interessades, o teniu alguna pregunta, no dubteu en escriure'ns a: voluntariat@sci-cat.org

Us esperem el proper 27 de Novembre a les 18h a la seu de la Fede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global (C/ Tàpies, 1-3, El Raval, Barcelona).

  Més informació: www.sci-cat.org/noticia/1472/vols-acollir-un-camp-de-treball-el-13-de-novembre-texpliquem-com-fer-ho
-- Ariadna Gàlvez i Rifà
Àrea de Comunicació
Servei Civil Internacional de Catalunya 
C. Carme, 95 baixos 2a 08001 Barcelona
Tel. (+34) 93 441 70 79
www.sci-cat.org

   

Horari oficina: Dm a Dv de 10h a 14h
Horari atenció: Dill, Dx i DV de 15h a 19h

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img> <table> <td> <tr> <th> <tbody> <abbr> <p> <br> <video> <iframe> <object> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.