Ravalnet

Ravalnet

Comunicat de Ravalnet, la xarxa ciutadana del Raval

 

Després de 23 anys d’activitat, les sòcies i els socis de l’Associació Ciutadana Ravalnet hem decidit dissoldre l’entitat. Hem tancat els darrers exercicis amb pèrdues econòmiques i hem anat sent cada cop menys sòcies, quan precisament el nostre objectiu era el contrari: ampliar la base social.

Incidència resolta a Ravalnet.org

Ravalnet ofereix serveis gratuïts web i correu, una plataforma de blogs i la possibilitat de crear una web, com també la gestió de llistes de correu de forma gratuïta a entitats, col·lectius i persones vinculades amb el barri del Raval.

Hem patit una incidència amb la configuració de subdominis de ravalnet.org, que possiblement ha afectat a més entitats, col·lectius i persones usuàries d'aquests serveis!

Us comuniquem que ja s'ha resolt la incidència i que els serveis tornen a funcionar correctament!

Disculpeu les molèsties causades!

Si detecteu qualsevol error, no dubteu en avisar-nos a suport@ravalnet.org.

Ravalnet dona suport a l'aturada del 21 de febrer de 2019

Ravalnet no obrirà les seves portes aquest dijous 21 de febrer sumant-se a la convocatòria d'aturada de país convocada pel sindicat CSC Intersindical i que té també el suport transversal de moltes entitats d’arreu del territori.

Animem les nostres participants a sumar-se a les mobilitzacions convocades a Barcelona:  a les 12 h - Concentració a la Plaça Universitat) i a les 18 h - Manifestació als Jardinets de Gràcia.

Volem reivindicar la defensa dels nostres drets i llibertats i denunciar el Judici a la Democràcia!

Per tant, aquest dijous  #EnsAturem

Incidències tècniques en el servidor de Ravalnet

INCIDÈNCIA TÈCNICA AL SERVIDOR DE CORREU DE RAVALNET

Us informem que tenim incidències greus en el nostre servidor que afecten a l'enviament i recepció dels correus electrònics.

Estem treballant per resoldre aquests problemes i ens disculpem per les molèsties que us estiguin ocasionant.

Atentament

Ravalnet
 

Mediateca visitarà el Museu d'Història de Catalunya

El dimarts 4 d'abril, les participants del projecte Mediateca faran una visita al Museu d'Història de Catalunya per veure l'exposició Dones, realitats i ficcions. Hi aniran acompanyades de persones del  Casal de gent gran Josep Trueta.

Allí visitaran l'exposició guiades per Anna Solà i Marta Selva, curadores de Drac Màgic i veuran com ha quedat el material audiovisual  "Las Pieceras" elaborat per Territoris Oblidats i les participants de Senyalem la Memòria dins el projecte La Mediateca, 2014, que va rebre el suport de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona. "Las Pieceras" parla del treball extradomèstic de les dones a les seves llars, generant debat i una mirada critica sobre el valor que se l’hi ha donat les institucions i la nostra societat al treball submergit fet per les dones i que ha fet possible el progrès de la nostra societat. 

Aquesta exposició es podrà visitar fins el 28 de maig de 2017 en els següents horaris:

De dimarts a dissabtes, de 10 a 19 h
Diumenges i festius de 10 a 14.30 h
Dilluns tancat.

La Llama a Txèquia!!!

Els joves de La Llama Rap Colectivo , Waqar i Michael estaran a Txèquia amb l'Alberto, dinamitzador de l'Associació per a Joves Teb, del 6 al 9 d'abril, dins de l'intercanvi vinculat al projecte Ravalmedia*‬ (Ravalnet) recolzant el projecte Amaro Records. També estaran col·laborant al Festival del poble gitano, com a fruit de l'intercanvi amb joves txecs a Barcelona l'any2015.

"A la fresca" : el primer itinerari de Senyalem la Memòria

Us esperem demà a partir de les 18h al pati de l'Antic Hospital!

Aquest proper dissabte 18 de juliol us esperem a tots i totes per a fer l’itinerari de presentació, col·locar les cadires en cadascun dels punts, compartir experiències i visitar l’exposició al Santa Mònica!

La cita: a les 18h al Pati de l’Antic Hospital / Massana
(Jardins Rubió i Lluch)

Us deixem una difusió en format d’imatge i un pdf adjunt.
 

Club de feina 2015

Ravalnet us informa que el Club de feina ofereix acompanyament vers la cerca de feina, els dimarts i dijous de 10 a 11:30h. I formacions en tecnologia vinculada a la cerca de feina, és el TIC per Feina: dilluns i dijous de les 13 a les 15:30h.

Estem al c/ Dels Salvador, 6, baixos, de Barcelona.

Aquest projecte té el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

   

 

Invitació a les jornades de debat Trans-locacions

Adreçada a totes les persones vinculades a Ravalnet i a la Mediateca

 Els dies 30 i 31 d'octubre tenen lloc les Jornades Internacionals TRANS-locacions organitzades per Idensitat i Arts Santa Mònica a la Rambla, 7 de Barcelona  de 17 a 21 hores.  Estaran  centrades en el barri del Raval i del Gòtic.

Esteu convidats a participar-hi, però cal confirmació.

Trobareu el programa en el document adjunt.

http://mediateca.ravalnet.org/blog/noticies/invitacio-translocacions/

Pàgines